AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYON HAKKINDA

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları biraraya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen Akademik Bilişim 2018 konferansının 20. si, 27 Ocak-2 Şubat 2018 tarihleri arasında üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacaktır.

Ana tema ve konulara uygun akademik bildirilerin sunulacağı konferansa, ulusal boyutta, ülkemizden ve Türki Cumhuriyetlerden, akademisyenler, üniversitelerden, kamu kurumlarından ve özel sektörden, bilgi işlem merkezlerinin yöneticileri, çalışanları, eğitimcileri veya bu konularda satın alma, kiralama, lisanslama vb. hizmetleri yürüten personelleri ile bilişim konusuna ilgi duyan herkesin katılımı beklenmektedir.

Organizyona 7 günlük olup iki kısımdan oluşmaktadır. İlk 4 gün kurslar yapılmakta olup 4o tan fazla kursta yaklaşık 2000 bin kursiyerin katılımı ile sonraki 3 günlük konferans ile birlikte 10.000 kişiye yakın katılım olması tahmin edilmektedir. Konferans süresince aynı anda 44 farklı salonda sunumların gerçekleştirilmesi için gerekli alt yapı hazırlanmış olup, konferans ziyaretçilerinin, kalacakları otellerden yapılacak transfer hizmeti, konferans süresince kullanacakları çanta, bloknot, kalem, vb. ihtiyaçları, her gün sabah ve öğleden sonra verilecek cafe break hizmeti, açılış kokteyli, kapanış yemeği ile öğle yemekleri üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

Katılımcı ve ziyaretçilerin yeni teknolojileri yerinde görmeleri, sorgulamaları, bilişim sektöründe yaşanan değişimler hakkında bilgi sahibi olmaları, kurumlarında, çalıştıkları alanlarda ihtiyaç duydukları yazılım veya donanımları deneyerek öğrenmeleri kapsamında, konferansın yapılacağı “Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi” binasının ana grişinde fuar hizmeti verilebilmesi amacı ile farklı boyutlarda standlar kurulacaktır. Kurulacak standlarda yer alacak firmalardan konferans organizasyonunun bahsedilen giderlerini karşılamak için, seçebilecekleri sponsorluk başlığı altında farklı alanlar için farklı ücretlerde olmak üzere katılım bedeli talep edilmektedir.

Firmanızın, akademisyenlerin, bilişim sektörü çalışanlarının ve ilgililerin, kısaca bilişim uzmanlarının bir araya geleceği bu etkinlikte sponsor olarak yer almasını arzulamaktayız. Bu amaçla ab2018.karabuk.edu.tr adresinde yer alan sponsorluk başlığı altındaki koşulları ve kat planlarını inceleyerek, ilgi duymanız durumunda iletişim bilgilerimizden bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.

Akademik Bilişim 2018
Yerel Organizyaon Komitesi